Over Isa

ISA_header
ISA VAN DEN BELT
Een fotograaf met een een enorme
passie voor trouwreportages
en loveshoots.

Over iSa

Mijn naam is Isa van den Belt en ik ben 25 jaar. Ik woon in het gezellige Groningen en hier heb ik ook mijn studie fotografie gevolgd. Vol trots kan ik mijzelf nu dan ook afgestudeerd “fotograaf” noemen!

Al vanaf jongs af aan begon mijn passie voor fotografie. Het begon met leuke bloemenfoto’s maken en toen ik mijn eerste camera kreeg werd het steeds serieuzer. In 2012 kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera, een Canon EOS 400d. Na de 400d ben ik overgestapt naar de Canon EOS 1200d en inmiddels beschik ik over de Canon EOS 6d mark II, deze camera is net wat nieuwer, professioneler en sneller en dat is erg fijn. Uiteraard beschik ik niet alleen over een goede camera, maar heb ik ook vele speciale bijbehorende lenzen, statieven, lampen, enz. zo kan ik van iedere situatie een mooi beeld maken.

Op deze site zal mijn werk te zien zijn. Ik specialiseer mij nu voornamelijk op bruidsreportages en love-shoots. Ik vind het fantastisch zoveel geluk en blijdschap te mogen vastleggen. Verder ben ik beschikbaar voor verschillende opdrachten en sta ik ook open om nieuwe dingen uit te proberen. Benieuwd naar mijn portfolio? Kijk gerust verder op deze website of op mijn Facebook en Instagram pagina’s.