Portret en fashion

Portret_header

Portret en fashion

Een karakteristiek portret of een portret met een meer fashionachtige tint.

Een karakteristiek portret van jezelf? Een mooi portret van je (pasgeboren) baby of van je al wat oudere kind? Alles is mogelijk en bespreekbaar!

Een spontane en ongedwongen portretshoot Een mooie spontane foto voor je cv, of juist gewoon voor je Facebookpagina? Een leuke, spontane portretfoto van je kind voor aan de muur? Dan is een spontane en ongedwongen portretshoot precies wat jij zoekt! Bij deze portretshoot raad ik aan om af te spreken bij een mooie buitenlocatie. Bij een buitenlocatie heb je net wat meer ruimte om spontane foto’s te kunnen maken. Kinderen kunnen lekker rond rennen en spelen en zelfs de volwassenen hebben de ruimte om lekker gek te doen. Wees lekker jezelf en ik zorg dat de mooie spontane momenten in beeld komen. Ik ken veel mooie plekjes, maar wie weet ken jij zelf nog mooiere plekjes. Ik sta open voor al jouw ideeën! 

Een portretshoot met een fashionachtige tint Wil je toch een iets meer geposeerde portretshoot? Dan ben je ook zeker welkom! Samen gaan wij opzoek naar een geschikte binnen- en/of buitenlocatie en bespreken wij wat je precies in gedachten hebt. Je kunt eventueel een moodboard maken die wij dan samen zullen uitwerken. Ik wil je ook zekerweten helpen met het geven van kledingadvies.

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Geïnteresseerd in een portret- of fashionshoot?

Bij een portret- of fashionshoot zijn er veel mogelijkheden. Op (buiten)locatie of misschien zelfs met een achtergrond? Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.