Portret en gezin

Portret_header

Portret en gezin

Dierbare gezinsfoto’s laten maken die precies laten zien hoe jullie zijn? Bij de fotoshoot probeer ik echte herinneringen te creëren, zodat jullie niet ‘zomaar’ wat foto’s krijgen, maar echt momenten hebben om naar terug te kijken.  We kiezen samen een mooie plek uit voor de foto’s en kiezen een mooie dag uit. Hoe leuk is het om prachtige foto’s te hebben van jullie gezin & een leuke tijd samen te hebben in een mooi natuurgebied? Een echt dagje uit dus!

Ik probeer tijdens de fotoshoot altijd goed de tijd te nemen zodat iedereen goed op zijn gemak is. De kinderen mogen van mij altijd hun speelgoed mee en lekker gek doen. Zo houden we het leuk voor iedereen & krijg je échte spontane foto’s! Hebben de kinderen toch niet zoveel zin? Dan kijken we gewoon naar een oplossing waardoor ze het misschien wel leuk gaan vinden! 

Verder is het tijdens gezinsshoot ook mogelijk om portretfoto’s te laten maken van iedereen. Een mooie foto van je dochter of zoon, of toch liever van jullie zelf? Alles is mogelijk! Uiteraard kan er ook een aparte portretshoot worden geboekt. 

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Geïnteresseerd in een portret- of gezinsshoot?

Bij een portret- of fashionshoot zijn er veel mogelijkheden. Op (buiten)locatie of misschien zelfs met een achtergrond? Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.